Jablkovo-tvarohový koláč

Print Recipe
Jablkovo-Tvarohový koláč
Dnes máme chutný jablkovo-tvarohový koláč, ktorý bude chutiť nielen vyznávačom zdravej stravy.
zdravé recepty
Prep Time 30 min
Cook Time 35 min
Servings
porcie
Ingredients
Prep Time 30 min
Cook Time 35 min
Servings
porcie
Ingredients
zdravé recepty
Instructions
  1. Ingrediencie na cesto: 200 g špaldovej krupice, 70 g trstinového cukru (xylotolu, kokosového cukru), 1 ks vajce, 1/2 vínneho kameňa,(bezfosfátový prášok do pečiva), 100 g masla alebo kokosového oleja, 1 lyžička škorice. Ingrediencie na tvarohovú plnku: 250 g hrudkovitého tvarohu, 1 lyžička vanilky v prášku, 40 g trstinového cukru (xylotolu, kokosového cukru), hrsť hrozienok, kôra z 1/2 citróna, 1 žĺtok. Ingrediencie na jablkovú plnku: 400g nastrúhaných jabĺk, 1 lyžica škorice, 2 lyžice zlatého klasu
    Zdravé recepty
  2. Z špaldovej krupice, cukru, vínneho kameňa, škorice, vajíčka a zo zmäknutého tuku vypracujeme cesto. Rozdelíme ho na dve časti, menšiu a väčšiu. V druhej mise pripravíme tvarohovú plnku zmiešaním všetkých potrebných surovín,V tretej miske zmiešame nastrúhané jablká s lyžicou škorice a 2 lyžicami zlatého klasu. Do tortovej formy uložíme papier na pečenie väčšiu časť cesta. do nej rovnomerne namrvíme, Uložíme tvarohovú plnku, na to jablkovú plnku a potom na to namrvíme menšiu časť cesta. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri 180 stupňoch asi 35min., až dokiaľ nieje koláč upečený.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.