
Prep Time | 20 min |
Cook Time | 15 min |
Servings |
osoby
|
Ingredients
- 1 ks Karfiol
- 1 ks Mozzarella
- 2 ks vajcia
- šunka
- tvrdý syr
- 3 ks paradajky
- soľ
- paradajková pasta
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Ingrediencie pre 2 osoby: 1 stredne veľký karfiol, 1 mozzarella, 2 vajcia, soľ, paradajkovú pastu na potretie korpusu podľa chuti, šunku, tvrdý strúhaný syr, 3 paradajky
- Postup: karfiol rozmixujeme, osolíme a vytlačíme pomocou gazy prebytočnú vodu, pridáme vajcia, strúhanú mozzarellu a soľ, príp bylinky podľa chuti a vytvoríme na papieri na pečenie tvar pizze. Pečieme asi cca 15 min. Po zapečení, uložíme na korpus ostatné ingrediencie podľa receptu, prípadne podľa vlastnej fantázie či podľa stavu chladničky... a dopečieme ešte cca 10 min. Zdravá a nízkosacharidová večera je hotová!