Pórovo-zelerový šalát.

Print Recipe
Pórovo-zelerový šalát.
Servings
Ingredients
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Ingrediencie: cca 2 ks- čerstvý pór(podľa veľkosti), 1 konzerva-sterilizovaný strúhaný zeler, 1 konzerva kukurice, 4 vajcia uvarené na tvrdo, 1 veľká kyslá smotana, 200 g tvrdý syr soľ, korenie, worcester a pod. podľa chuti
  2. Postup: pór nakrájame na tenké krúžky, pridáme zeler, kukuricu, uvarené vajcia nakrájané na kocky, kyslú smotanu, nastrúhaný tvrdý syr, podľa chuti soľ korenie a pod. Necháme odstáť najlepšie do druhého dňa, aby pór zmäkol. Môžeme skúsiť kombinovať tento šalát aj s ananásom, najlepšie čerstvým, nie sterilizovaným presladeným...:-)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.