Cibuľový nízkosacharidový večerný chlebík.

Print Recipe
Cibuľový nízkosacharidový večerný chlebík
Dnes vám ponúkame zdravý bielkovinový chlebík, ktorý si môžete dovoliť aj pri nízkosacharidovej strave, či prosto ako zdravú domácu variantu bezlepkového chlebíka...:-) naviac s fantastickou cibuľovou chuťou a vôňou.
Servings
porcie
Ingredients
Servings
porcie
Ingredients
Instructions
  1. Ingrediencie: 5 vajec, 3 väčšie cibule, kokos.olej, 200gr.semienka- mix slnečnicové, ľanové, tekvicové, chia a pod. podľa chuti...150gr tvrdý syr, soľ, rasca
  2. Postup: cibuľu nakrájame na kocky a popražíme ju na kokosovom oleji do zlatista, medzitým bielka vyšľaháme na sneh, semienka pomixujeme, necháme si menšiu časť nepomixovanú v celku, zmiešame ich zo žĺtkami a nastrúhaným syrom, jemne primiešame sneh z bielok a nakoniec pridáme vychladnutú cibuľku, ochutíme soľou, drvenou rascou
  3. zamiešame a zmes vyklopíme do kokos. olejom vymastenej formy na chlebík. Pečieme na 180st. cca 45 min. aby kôrka bola zlatistá a chrumkavá...podávame so zdravými nátierkami...:-)
  4. napríklad: Avokádová nátierka s bryndzou: Potrebujeme: 1 avokádo, 2 vajcia uvarené na tvrdo, 1 bal.bryndze- nepasterizovanej, 1 menšia cibuľa Postup: cibuľu nakrájame na drobno, avokádo roztlačíme a zmiešame s bryndzou, vajíčkami a premiešame a dochutíme Avokádová s tuniakom: Potrebujeme: 1 avokádo, 1 konzerva tuniaka, cibuľka, soľ, korenie, smotanový syr Postup: cibuľku nakrájame na drobno a všetko spolu zmiešame a ochutíme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.